Top

Soft Body Lichaams Pakking - 1 Kg Mandarijn

  • Soft Body Lichaams Pakking - 1 Kg Mandarijn
  • Soft Body Lichaams Pakking - 1 Kg Mandarijn
  • Soft Body Lichaams Pakking - 1 Kg Mandarijn
23,79
per stuk


De behandeltechniek met lichaamspakkingen ondersteunt de ontslakking van het weefsel en de behandeling van probleemgebieden zoals bovenbenen, buik en billen. Door het aanbrengen van de speciale folie worden de gunstige effecten van warmteontwikkeling bevorderd.


De Bodywrap (lichaamspakking) ritueel bestaat uit drie fases:

1. Voorbereidingsfase:
Scrub (olierijke dode zee scrubcréme)

Het 100% natuurlijke Dode Zeezout in deze olierijke dode zee scrubcréme heeft een opmerkelijke huidherstellende functie en is voorzien van diverse essentiële mineralen. In combinatie met de olierijke elementen waaronder: sheabutter en cocos olie ontstaat een ultieme wellnessbehandeling, die de lichaamshuid ontdoet van dode huidcellen en die haar perfect voorbereid op de rest van de bodybehandeling.

2. Behandelfase bodywrap (lichaamspakkingen)

D.m.v. een diversiteit aan zowel, voedende als ontgiftende en revitaliserende bodywraps kunt u een behandeling samenstellen die op elk individu persoonlijk is afgestemd.

3. Reinigende en voedende fase.

U reinigt de klant in de vorm van een hot towel steam ritueel, (vochtige warme doek waarmee u de klant reinigt)

Vervolgens brengt op de huid weer een voedende créme en/of lichaamsolie aan.

- body butter deze rijke, romige samenstelling heeft een hoogwaardige, volle basis van sheabutter, cocos olie, vitamine A en E. Deze intens voedingsrijke oliesoort is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. Deze natuurlijke olie bevat huididentieke vetten, waardoor de kans op huidirritaties minimaal is. De toegevoegde vitamine E heeft een intensief regenererende en verstevigende werking op de wanden van de haarvaatjes, voor een verbeterde structuur en teint van de lichaamshuid.

Bij onderstaande lichaamspakkingen is een reinigende en voedende fase niet meer nodig, (dit omdat de pakking al zeer voedend van zichzelf is.)


Voor professioneel gebruik met een hoge kwaliteit.
 
Prijzen zijn incl. BTW

 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code