Top

Aluminium koffer/Trolley

Aluminium makeup kofferWilt u ook al uw benodigde nagelproducten handig bij elkaar hebben? En deze ook allemaal tezamen onderweg mee kunnen nemen? Een aluminium koffer of aluminium trolley is dan de oplossing! Wij hebben een mooi en ruim assortiment handzame koffers en trolleys voor de nagelstyliste, maar ook voor de schoonheidsspecialist, visagist of kapper om alles makkelijk onderweg mee te nemen, en waarbij alles ook op z’n plaats blijft zitten. Een onontbeerlijke accessoires voor iedereen die werkzaam is in de cosmetische industrie.

 

Aluminium koffer

Het is een persoonlijke keuze of u liever voor een aluminium koffer of juist een trolley gaat.

Een aluminium koffer met uitschuifbare lades is een zeer functionele accessoire en licht om overal mee naartoe te nemen. Door de aparte vak indeling en de innovatieve designs van onze professionele koffers, kunt u alles goed ordenen en al uw producten eenvoudig en veilig vervoeren. Uw kleinere producten als potjes en flesjes blijven zo netjes gesorteerd. En de bodem biedt plaats voor grotere artikelen zoals een lamp of nagelfrees. Onze koffers zijn doorgaans van binnen bekleed met een hoge kwaliteit fluweel. Onze aluminium koffers hebben een aluminium frame dat uw koffer tegen beschadigingen beschermt.

 

Aluminium trolley

Als u vrij veel spulletjes wilt meenemen, is een aluminium trolley op zijn plaats. Hiermee heeft u een zee aan ruimte! De universele trolleys zijn zeer ruim gemaakt, waardoor u gemakkelijk bijvoorbeeld UV/LED-lampen en alle benodigde accessoires en cosmetica voor manicure en pedicure kunt vervoeren. Onze aluminium trolleys zijn voorzien van een uitschuifbaar handvat, diverse lades en zijn ook nog eens stevig en lichtgewicht, doordat ze gemaakt zijn van aluminium. Alle compartimenten zijn afsluitbaar. Ook de hoeken van de aluminium trolley zijn extra verstevigd tegen beschadigingen. De trolleys zijn van binnen bekleed met een hoge kwaliteit fluweel. Wij hebben aluminium trolleys in diverse kleuren en maten.